Thanks Thanks:  0
Results 1 to 7 of 7

Thread: Want to know about HomeCamd Protocol

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Dubai
    Posts
    4
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    0
    Rep Power
    0

    Want to know about HomeCamd Protocol

    Hi i have a question to all sharing expert I have a box that can read Big tv card .But the problem is in the box it only supports HomeCamd as server there is three option work as a server that is Homecamd 1.0 ,Homecamd , Homecamd (SAT RESHARE)

    Now i want to is there any process to connect other box in lan that have no option HomeCamd as a client

    Can i add Homecamd sever client details into cccam or newcamd or any other emulator .

    HomeCamd protocol type : Host box ip : port

    No Username and password need to connect

    please help me i need to connect HomeCamd (server) = CCcam /Newcamd/other (client)

  2. #2
    New Member
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Dubai
    Posts
    4
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    0
    Rep Power
    0

    Re: Want to know about HomeCamd Protocol

    Thank's AirTel for your help .

  3. #3
    New Member
    Join Date
    Dec 2012
    Location
    milan
    Posts
    1
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    0
    Rep Power
    0

    Re: Want to know about HomeCamd Protocol

    Hi sohagpnk ha ve You solved How I nave same problem... tks

  4. #4
    New Member
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    in the hearts
    Posts
    7
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    0
    Rep Power
    0

    Re: Want to know about HomeCamd Protocol

    I also want the same procedure can any one help me

  5. #5
    New Member
    Join Date
    Jan 2013
    Location
    Germany
    Age
    45
    Posts
    1
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    0
    Rep Power
    0

    Re: Want to know about HomeCamd Protocol

    I have the Same Problem if someone can help me it will be Great
    thanks a Lot

  6. #6
    Administrator THE BOSS's Avatar
    Join Date
    May 2006
    Location
    MVDIG
    Posts
    3,950
    Thanks (Given)
    1
    Thanks (Received)
    0
    Rep Power
    371

    Re: Want to know about HomeCamd Protocol

    this is the reply which the author of this thread got from the banned member,
    Have a close look at OSCAM.Server U will get ur answer.and ur answer is already in OSCAM.Server and explain in an excellent way by "rorothehaller" from OSCAM development team

  7. #7
    New Member
    Join Date
    Nov 2017
    Location
    IRELAND
    Posts
    2
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    0
    Rep Power
    0

    Re: Want to know about HomeCamd Protocol

    Quote Originally Posted by THE BOSS View Post
    this is the reply which the author of this thread got from the banned member,
    Have a close look at OSCAM.Server U will get ur answer.and ur answer is already in OSCAM.Server and explain in an excellent way by "rorothehaller" from OSCAM development team
    hi my friend i know this a old tread but im try to connect to homecamd .you say the answser is in oscam.server could you give me a bit more help to find the answer please .

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •